top of page

Onthaast en creëer,...

Edited Image 2016-10-03 13-20-11

Edited Image 2016-10-03 13-20-11

Uw Gastvrouw

Jindra Slaets

Leuk je te leren kennen!

Ik werd met een kleurrijke creatieve geest geboren,  als kind van de jaren 70 kon ik me spiritueel  en creatief ontwikkelen. De alternatieve levensstijl en het breien kreeg ik met de paplepel mee.  Al snel leerde ik mezelf haken en de buitenlucht was mijn speeltuin, waar ik nu nog mijn inspiratie uit haal. Als jong volwassene begon ik een leuk winkeltje waar ik mijn esoterische en knutselvaardigheden verder in kon ontplooien,...  Mama Luna werd geboren.

Al vlug liepen de workshops en kinderateliers vol,... ik gaf massages, bereide kruidenmengsels, maakte ocean drums en nog zoveel meer,... Daarnaast was ik altijd in de weer, als fulltime moeder van 4 kinderen, die ik graag mijn kennis en liefde voor de natuur meedeelde. In de vrije tijd die ik had, probeerde ik het drukke leven van rond het Antwerpse te ontvluchten en bracht deze door al cruisend langs de glooiende kronkelende wegen die de Vlaamse Ardennen rijk zijn. Meer en meer voelde ik me aangetrokken door de regio en zijn talrijke vergezichten, en besloot dan ook me er te vestigen.

In 2003 kwam ik voor het eerst in aanraking met wol en al zijn mogelijkheden, onmiddellijk had ik het virus te pakken. Tot de dag van vandaag ontluikt mijn passie nog steeds in spinnen, vilten, breien, haken,... als de wol maar mijn zintuigen streelt. Uiteindelijk vond ik mijn vaste stek en de geborgenheid die ik zocht in Renaixance, waar ik opnieuw mijn passie kan uitvoeren. Met de vakantiewoning hoop ik mijn liefde voor de streek te delen met diegene die de rust en natuur kunnen appreciëren.

Verder ontplooi ik me tot een ware meesteres in het vervaardigen van leuke praktische en decoratieve kunstwerkjes, gemaakt van de prachtigste wol die ik met alle mijn kennis zelf zorgvuldig uitzoek. Nog steeds ben ik geboeid om mijn kennis ook verder mee te geven aan groot en klein,...

Ben je geïnteresseerd neem dan alvast eens een kijkje in het aanbod. Ik hoop je te mogen verwachten in de feeërieke wereld van Renaixance.

U kunt mij en mijn werk op de 2de en 4de zondag op de Retro markt  aan de Vrijheid te Ronse vinden.

Jindra

Contact
bottom of page